ВИДЕО: Налутен ној брка велосипедисти

Се претпоставува дека нојот сакал да ги нападне велосипедистите за да ја заштити својата женка.

На видеото снимено во Африка се гледа како двајца велосипедисти бегаат од ној, додека третиот од нив успеал  да ја сними целата ситуација.
Коментари

коментари