Нов makeup тренд: Очи како сирена

Со летото пристигна и шаренилото и колоритот а овој пат кај makeup секцијата.

Се работи за тренд на комбинирање на бои кои наликуваат на оние на опашката на сирените. Длабоките тиркизно азурни нијанси во комбинсција со светкаво златни и сребрени тонови изгледаат магично а одлично прилегаат на секаква боја на очи..
Коментари

коментари