Новата балада на Сиа ќе ве натера да ја доживеете празничната магија (Видео)

Сиа ја објави втората песна од новиот празничен албум „Everyday is Christmas“. 

Песната “Snowman” го обединува нејзиниот нежен глас со инспиративна мелодија. Оваа балада со сигурност ќе ве натера да ја доживеете празничната магија.

Песната го обединува нежниот глас на Сиа со инспиративна мелодија, а албумот “Everyday Is Christmas” треба да биде објавен на 17-ти ноември.
Коментари

коментари