Новата песна на Џеси Џеј ги инспирираше жените ширум светот

Џеси Џеј го претстави новиот сингл „Queen“ кој ќе се најде на нејзиниот претстоечки албум „R.O.S.E“.

Во песната англиската пејачка покажа голема доза на самодоверба, што може да биде инспирација за жените ширум светот.

Џеси Џеј ја напиша оваа песна, со цел да им помогне да луѓето да се сетат дека се убави однадвор и одвнантре. Според неа, оваа песна е начин на размилсвање и мантра која сите ја заслужуваат.

Пејачката поголемиот дел од песните од новиот албум ги напишала сама, додека продукцијата му припаднала на DJ Camper.
Коментари

коментари