Нови познати лица во кампањата на брендот Tiffany & Co.

Есенската кампања на познатиот бренд за накит Tiffany & Co. насловена како “There’s Only One” собра многубројни познати личности на едно месго меѓу кои Зое Кравиц, Ел Фенинг, Жанел Моне, Ани Кларк и Давид Халберг.

“Tiffany секогаш се залага за идеална креативност, страст и оптимизам”, изјави Рид Кракоф, креативниот директор на брендот. “Овие портрети ја претставуваат индивидуалноста, природната убавина и единствениот стил на секој талент”.

Секоја реклама вклучува портрети и слики на моделите со прстени, нараквици или часовници од брендот.
Коментари

коментари