Новиот десерт кој го освои Инстаграм изгледа фантастично!

Сладоледот во корнет опкружен со шеќерна волна во бела боја е новиот хит кој го освои Инстаграм, а кога ќе ги погледнете фотографиите ќе сфатите веднаш зошто е тоа така.

Овој тренд започна од слаткарницата “Milk Train” во Лондон, па ако случајно одите натака, знаете каде треба да се упатите за да имате многу лајкови на вашиот Инстаграм профил.

А, ако не сте во Лондон, тогаш можете да уживате во фотографиите кои ги одбравме за вас!

13724476226357511094064962401138n

13743325103725222964327643492863n

14072969515066122036035130953538n

141350151182100578499540358830461n
Коментари

коментари