Новогодишно изненадување за вашето домашно милениче

Многу луѓе за новогодишните и бижиќните празници ги изненадуваат своите најблиски со различни подароци. Сега е време да отидат чекор понапред.

Со малку труд и со помош на материјали изненадете го вашето домашно милениче. Се што треба да направите е да најдете материјали во различни бои, ѕвонче, гума, игла и конец, малку време и добра волја. Се то треба да направите е да му направите новогодишен околу вратник, на кој вашето куче сигурно многу ќе му се израдува. Погледнете како тоа би можело да изгледа.
Коментари

коментари