Од денес го мразам

394816_10200239238767596_1396424712_n

Решив. Од денес вртам нов лист. Од денес го мразам.

Го мразам како Цеца и Аца Лукас во Скопје;

Го мразам како торта без чоколадо;

Го мразам како скршен нокт;

Го мразам како спонзорушите во Привилиџ;

Го мразам како девојките што ги откачуваат другарките за дечковци;

Го мразам како книга со лош крај;

Го мразам како 6ка во индекс;

Го мразам како пицата што ја чекам по пола саат во Ред Кафе;

Го мразам како изладено кафе;

Го мразам како предавања рано наутро;

Го мразам како пропуштен викенд во Спалато и Хавана;

Го мразам како размачкана шминка;

Го мразам како досаден филм, без никаква кулминација;

Го мразам како граматичка грешка во реченица;

Го мразам како строга диета;

Го мразам како фактот дека Бени нема веќе свирки во Хавана;

Го мразам како ветрот кога ми ја разбушавува косата.

Ете така, од денес го мразам.

 

   Lauren Mars

Решив. Од денес вртам нов лист. Од денес го мразам.
Го мразам како Цеца и Аца Лукас во Скопје,
Го мразам како торта без чоколадо,
Го мразам како скршен нокт,
Го мразам како спонзорушите во Привилиџ,
Го мразам како девојките што ги откачуваат другарките за дечковци,
Го мразам како мушамите надвор во Спалато,
Го мразам како 6ка во индекс,
Го мразам како пицата што ја чекам по пола саат во Ред Кафе,
Го мразам како изладено кафе,
Го мразам како предавања рано наутро,
Го мразам како пропуштен викенд во Спалато и Хавана,
Го мразам како размачкана шминка,
Го мразам како досаден филм, без никаква кулминација,
Го мразам како граматичка грешка во реченица,
Го мразам како строга диета,
Го мразам како фактот дека Бени нема веќе свирки во Хавана,
Го мразам како ветрот кога ми ја разбушавува косата.
Ете така, од денес го мразам. – See more at: http://memoaritenalorenmars.blogspot.com/#sthash.bAq2Bife.dpuf
Решив. Од денес вртам нов лист. Од денес го мразам.
Го мразам како Цеца и Аца Лукас во Скопје,
Го мразам како торта без чоколадо,
Го мразам како скршен нокт,
Го мразам како спонзорушите во Привилиџ,
Го мразам како девојките што ги откачуваат другарките за дечковци,
Го мразам како мушамите надвор во Спалато,
Го мразам како 6ка во индекс,
Го мразам како пицата што ја чекам по пола саат во Ред Кафе,
Го мразам како изладено кафе,
Го мразам како предавања рано наутро,
Го мразам како пропуштен викенд во Спалато и Хавана,
Го мразам како размачкана шминка,
Го мразам како досаден филм, без никаква кулминација,
Го мразам како граматичка грешка во реченица,
Го мразам како строга диета,
Го мразам како фактот дека Бени нема веќе свирки во Хавана,
Го мразам како ветрот кога ми ја разбушавува косата.
Ете така, од денес го мразам. – See more at: http://memoaritenalorenmars.blogspot.com/#sthash.bAq2Bife.dpuf
Решив. Од денес вртам нов лист. Од денес го мразам.
Го мразам како Цеца и Аца Лукас во Скопје,
Го мразам како торта без чоколадо,
Го мразам како скршен нокт,
Го мразам како спонзорушите во Привилиџ,
Го мразам како девојките што ги откачуваат другарките за дечковци,
Го мразам како мушамите надвор во Спалато,
Го мразам како 6ка во индекс,
Го мразам како пицата што ја чекам по пола саат во Ред Кафе,
Го мразам како изладено кафе,
Го мразам како предавања рано наутро,
Го мразам како пропуштен викенд во Спалато и Хавана,
Го мразам како размачкана шминка,
Го мразам како досаден филм, без никаква кулминација,
Го мразам како граматичка грешка во реченица,
Го мразам како строга диета,
Го мразам како фактот дека Бени нема веќе свирки во Хавана,
Го мразам како ветрот кога ми ја разбушавува косата.
Ете така, од денес го мразам. – See more at: http://memoaritenalorenmars.blogspot.com/#sthash.bAq2Bife.dpuf
Решив. Од денес вртам нов лист. Од денес го мразам.
Го мразам како Цеца и Аца Лукас во Скопје,
Го мразам како торта без чоколадо,
Го мразам како скршен нокт,
Го мразам како спонзорушите во Привилиџ,
Го мразам како девојките што ги откачуваат другарките за дечковци,
Го мразам како мушамите надвор во Спалато,
Го мразам како 6ка во индекс,
Го мразам како пицата што ја чекам по пола саат во Ред Кафе,
Го мразам како изладено кафе,
Го мразам како предавања рано наутро,
Го мразам како пропуштен викенд во Спалато и Хавана,
Го мразам како размачкана шминка,
Го мразам како досаден филм, без никаква кулминација,
Го мразам како граматичка грешка во реченица,
Го мразам како строга диета,
Го мразам како фактот дека Бени нема веќе свирки во Хавана,
Го мразам како ветрот кога ми ја разбушавува косата.
Ете така, од денес го мразам. – See more at: http://memoaritenalorenmars.blogspot.com/#sthash.bAq2Bife.dpuf
Решив. Од денес вртам нов лист. Од денес го мразам.
Го мразам како Цеца и Аца Лукас во Скопје,
Го мразам како торта без чоколадо,
Го мразам како скршен нокт,
Го мразам како спонзорушите во Привилиџ,
Го мразам како девојките што ги откачуваат другарките за дечковци,
Го мразам како мушамите надвор во Спалато,
Го мразам како 6ка во индекс,
Го мразам како пицата што ја чекам по пола саат во Ред Кафе,
Го мразам како изладено кафе,
Го мразам како предавања рано наутро,
Го мразам како пропуштен викенд во Спалато и Хавана,
Го мразам како размачкана шминка,
Го мразам како досаден филм, без никаква кулминација,
Го мразам како граматичка грешка во реченица,
Го мразам како строга диета,
Го мразам како фактот дека Бени нема веќе свирки во Хавана,
Го мразам како ветрот кога ми ја разбушавува косата.
Ете така, од денес го мразам. – See more at: http://memoaritenalorenmars.blogspot.com/#sthash.bAq2Bife.dpufКоментари

коментари