Од кои навики треба да се откажат жените после 25-тата година?

Времето навистина брзо лета, а со него и вашите години. Додека да станеме свесни за тоа, модата веќе се променила, што значи дека работите кои сме ги носеле порано, не се повеќе модерни и поради тоа треба да се фокусираме кон други модни трендови.

Постојат многу трендови кои доколку сакаме да ги оставиме впечаток после 25-тата година,не треба да ги носиме.

Големи дуксери кои го голтаат телото

Наметки без форма

 

Тинејџерски мини фустанчиња

 Облека со логоа и симболи од тимови и музички групи

Капи со пуфки
Коментари

коментари