Од модна писта до бина: Овие пејачки кариерите ги започнале како модели

Публиката ја освјуваат со убавиот глас и хитовите, но своите кариери ги започнале благодарение на атрактивниот изглед. Ова се пејачките кои пистата ја замениле со бина.

Iggy Azalea

Со оглед на завидните 178 цм, не е необично што Iggy се занимавала со манекенство. Сепак пеењето и играњето очигледно и биле попривлечни.

Taylor Swift

Оваа пејачка се остварила и во улогата на манекенка и тоа за брендот “Abercrombie”.

Zendaya

Пред да почне да пее, била танчерка, но била и модел за многу големи компнии како што е Macy’s.


Rita Ora

Не само што е нејзиното лице заштитен знак на многу кампањи, туку и учествувала на ревии на New York Fashion Week.

Jessie J

Дали сте знаеле дека Jessie J била модел за коса? Поради тоа што има прекрасна коса оваа информција и не е толку зачудувачка.

 

Cheryl Cole

Уште кога била дете, многупати на избори за Мис е прогласувана за најубава.
Коментари

коментари