Одлични филмови кои задолжително треба да ги гледате оваа зима

Студената зима најчесто не затвара дома, а прошетките почесто ги заменуваме со посета на кино салите.

Филмовите се одлична забава и пополнување на слободното време, а ова е листата на филмовите кои ви препорачуваме да ги погледнете оваа зима.

  1. Убиство во Ориент Експрес

2. Чудо

3. Божиќ кај лошите мајки

4. Предградие

5. Само за храбрите

6. Убиството на светиот елен

 
Коментари

коментари