Опра Винфри и Риз Витерспун меѓу ѕвездите на филмот “A Wrinkle in Time” (ВИДЕО)

Disney го објави новиот трејлер за претстојниот авантуристички филм “A Wrinkle in Time”, кој е снимен според истоимената книга на Маделејн Лангел.

Филмот ja претставува приказната за младата девојка (“Бура Рид”) која заминува во потрага по својот сопруг преку интердимензионален пат. На овој пат, таа има три небесни водичи и открива дека силата произлегува од прифаќање на индивидуалноста.

Филмот е во режија на Ава Дувернај, а дел од ѕвездените екипи се Опра Винфри, Рис Витерспун и Минди Калинг.

Филмот ќе пристигне во кината на 9-ти март наредната година.
Коментари

коментари