Зошто водителот на Оскарите беше само по гаќи?

yid494vi

Водителот на овогодинешните Оскари, телевизиската, театарската и филмската ѕвезда Нил Патрик Харис излезе на бината на Долби театарот само по гаќи!

Нил на овој начин му оддаде почит на филмот кој подоцна е прогласен за најдобар филм на изминатата година „Birdman“.

Харис на почетокот на скечот е заклучен надвор од гардеробата, а бидејќи е време да излезе на бината, тоа го прави само по гаќи. Исто како во ноќната мора во филмот „Човекот птица“ мора да се појави пред луѓето само во долна облека.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=2n1nHPoPYpM[/tube]
Коментари

коментари