Ова беа најоткачените трендови за 2017 година

На крајот на годината се прави сумација за тоа што било актуелно во текот на целата година.

Што се однесува до полето на шминкање и разубавување, можеме да кажеме дека оваа година актуелни беа трендови за веѓи, коса, усни и многу други, кои многумина ќе се согласат дека беа навистина бизарни. Се надеваме дека нема да бидат во мода во наредната година.

Многумина знаат за што точно станува збор. Како и да е, да се потсетиме за последен пат на трендовите кои беа актуелни во 2017 година.

?RAINBOW BOOTY??❤️???All glitter by @thegypsyshrine ✨✨ The beauty @ndrixon ?

A post shared by Mia Kennington ♌️ (@thrillsoftomorrow) on

 
Коментари

коментари