Ова е девојката која докажува дека носењето хиџаб не ја крие женската убавина (ФОТО)

Зајнаб Сапарова е мејкап артистка и ѕвезда на социјалните мрежи благодарение на туторијалите и фотографиите низ кои докажува дека носењето хиџаб не ја засенува женската убавина.

Убавата Русинка на YouTube и Instagram споделува туторијални за разубавување, а честопати снима и видеа на кои покажува интересни начини за врзување на марама на главата. Во некои од видеата, Зејнаб користи леќи во боја.

Погледнете фотографии и видеа од Сапарова:

Зајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб СапароваЗајнаб Сапарова
Коментари

коментари