Ова е фризурата која го одбележа почетокот на новата година

Со почетокот на новата година, осамна и нов тренд помеѓу фризурите кој се повеќе станува популарен помеѓу тренсетерки. Рамната боб фризура со кркми е најзастепа на најпопуларните модни блогови, а со тоа означува дека трендот на кратките боб фризури од минатата година продолжува..
Коментари

коментари