ОВА Е МАКЕДОНИЈА: ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА ВИДЕО СО БАБА ВМРОВКА VS БАБА СДСМОВКА

За тоа колку длабоко е влезена политиката во општеството, доказ е ова видео.

Две баби, една вмровка, другата сдсмовка, бистрат политика во утринската програма “Здраво Македонијо” на Канал 5 Телевизија.

Погледнете го видеото кое ќе ве насмее како ништо друго денес:
Коментари

коментари