Ова е најбараното скијачко одело за оваа зима

Најважниот елемент од опремата за скијање, покрај скиите, е и скијачкото одело.

Модерните жени и блогерки во последно време многу обрнуваат на скијачкото одело. Многу од нив сакаат да носат  впечатливото скијачко одело, со кое ќе прават интересни фотографии на снег.

Оваа зима сите се опседнати со нетипичното зимско одело во металик боја од марката Odri. Оделото го има во две бои – златна и сребрена.
Коментари

коментари