Ова е најдобрата фризура за возрасен современ маж

За сите мажи кои сакаат да го променат имиџот и да бидат во тренд, а при тоа да го задржат елегантниот и џентлменски имиџ, тогаш оваа фризура е вистинскиот избор за вас.

Оваа фризура е апсолутен хит оваа година и која треба да ја направите ако сакате да бидете најпосакуван човек во вашето окружување.

Станува збор за мешавина на low fade фризури, која не е тешка за креирање, ни за одржување. Косата од страна постепено се скратува од темето кон вратот и се шиша со машинката. Косата на темето треба да биде подолга и се чешла на страна, правејќи видлив патец. Косата на темето може да се крене нагоре или на назад и во секој случај оваа фризура ќе изгледа одлично.
Коментари

коментари