Ова е најпопуларната боја на есенски маникир

Официјално зачекоривме во сезоната на топло чоколадо и варено вино, што се подразбира и кај тоновите на нашата гардероба а и нашите нокти.

После светлите и силни бои кои ги носевме ова лето, време е за нешто по впечатливо и мистериозно. На сцена настапуваат бургунди нијансите на црвена кои се главниот хит кај маникир трендовите оваа сезона.
Коментари

коментари