Ова е најпопуларниот капут за оваа сезона

“Teddy bear” капутите се многу популарни оваа сезона, но еден од нив се покажа како најпопуларен од тој вид. Барем ако може да му веруваме на Инстаграм.

Го носат најпознатите трендсетерки низ светот, а овој капут е совршен за зимските денови, со должина под колениците, комбиниран во најразлични варијанти и стилови.

Погледнете во кои комбинации се вклопува овој капут.

 
Коментари

коментари