Ова е најразгалената верверица која некогаш сте ја виделе (ВИДЕО)

Наша среќа на денот е оваа верверица која е ултра слатка и како што може да забележиме, најразгалена.

Спасена од ураган, сега таа живее со нејзината нова мајка убав и удобен живот. Сака да се гали и да ја чешлаат, скока и си игра, сака ужинки и омилено место за спиење и е со нејзината мајка.
Коментари

коментари