Ова е најубавиот шал за 2017 година

Со доцната есен и студената зима на прагот започнува сезоната на носење на дебели јакни и капути. За една жена, без оглед на временските услови, многу е битно да биде дотерана, па така многу од жените ги украсуваат своите капути и земски јакни со модни детаљи.

Како што знаеме, водечки зимски детаљ за жената е шалот.

Шалот од ZARA со лажни бисери по него е одбран за најдобар шал за престојниот период.

Овој модел овозможува да се стоплите за време на студените денови. Исто така може да се носи и со различни комбинации на облека, кои убаво ќе прилегаат на секоја жена.
Коментари

коментари