Oва е новата опција на Инстаграм која нема да ви се допадне

Инстаграм повторно воведува нова опција. Станува збор за опцијата “screen shoot”. Имено, корисниците на оваа социјална мрежа одсега ќе може да видат кога нивните следбеници прават „screenshot“ на некоја фотографија.

Имено, покрај нотификациите за лајкови, коментари или нови пораки, Инстаграм започна да испраќа известувања кога некој ќе направи „screenshot”.

 

Иако многумина ја осудија оваа опцијата, таа наскоро ќе биде достапна на сите корисници на оваа социјална мрежа.

 

 

 
Коментари

коментари