Ова е новиот тренд кој жените ќе го обожаваат

Новата година носи нови промени, како и нови модни трендови.

Овој нов тренд е многу актуелен кај многу блогерки. Тие редовно го споделуваат на своите профили на Инстаграм. Станува збор за проѕирни чорапи под штиклите.

На прв поглед овој тренд  изгледа без врска и не може да се објасни. Но, откако ќе ги видите чорапите од тул и со декоративни елементи, сигурно ќе посакате и вие да ги имате.
Коментари

коментари