Ова е новиот тренд на бојадисување во домот

Иако бојадисувањето на ѕидови во темни бои беше тренд и многу луѓе го практикуваа, врeме е  да се направи мала промена.

Наместо бојадисување на ѕидовите, од сега во тренд е бојадисувањетo на таваните во темни бои. Ваквите тавани даваат поинаква димензија и карактер на собата.

Црната и мастило бојата се вистински хит кога е во прашање бојадисувањето на таваните во дневната и спалната соба. Но, најголем дел од експериментите се случуваат во детските соби.

Во прилог погледнете ги следните идеи кои ќе ви послужат како инспирација.
Коментари

коментари