Ова е семејството со најдолгите коси во светот (ВИДЕО)

Оваа жена веќе со години победува на изборите за најдолга плетенка.

На најдолгиот дел нејзината коса е долга 189 центиметри, нејзината најстара ќерка може да се пофали со 92 центиметри, а две години помладата ќерка има речиси иста должина на косата. Шест годишната ќерка има 66 центиметри долга коса, додека едногодишната ќерка, логично, сега започнала со растењето на косата. Нивните коси се вкупно долги 4 метри.
Коментари

коментари