ЖЕНСКИ НАТПРЕВАР: Ова го може само ”плавуша”!

Женските У-17 кошаркарски репрезентации на Словачка и Мексико се актери во веројатно најконфузните и најсмешните десетина секунди во поновата кошаркарска историја.

По промашеното слободно фрлање на Мексиканките, една словачка репрезентативка поентираше во сопствениот кош, а конфузијата ја продолжија противниците кои реализираа на ист начин. Среќа што брзо дојде крајот на четвртината…

 
Коментари

коментари