Ова куче се сретна со својата сопственичка и не можеше да ја сокрие радоста (ВИДЕО)

Нашите миленичиња многу тешко ја поднесуваат разделбата од сопственикот. Одењето во продавница, кое трае само десет минути, миленичињата го доживуваат на сосема поинаков начин.

Кога се враќаме дома, пред вратата не дочекува мало слатко суштество, кое со непрекинатото мрдање со опавчето, не може да го сокрие своето воодушевување.

Овој германски овчар бил разделен од неговата сопственичка неколку недели. Иако ова не е премногу долг период, за нејзиното домашно милениче овој период бил многу тежок да се поднесе. Но, кога таа се врати, кучето се израдува и веднаш ги заборави сите денови поминати без неа.

Сега и двајцата се задоволни што повторно ќе уживаат и ќе си играат заедно.
Коментари

коментари