Ова се 30те најдобри хитови на Ријана

Сите сме добро запознаени со неверојатниот талент и перформанс на мегапопуларната Ријана. Почнувајќи од 2005 па се до денес, ова се нејзините најуспешни хитови според Билборд.
Коментари

коментари