Ова се двете нови жешки сцени од “Fifty Shades Freed”

На само неколку дена пред прикажувањето на премиерата на “Fifty Shades Freed”, беа објавени жешки сцени на Анастасија и Кристијан Греј.

Досега имавме можност да видиме неколку фотографии, трејлери за фимот. Но, овие две сцени сигурно ќе ја вжештат атмосферата меѓу обожавателите на Анастасија и Кристијан, кои со нетрпенија ја очекуваат премиерата.

Погледнете ги сцените.
Коментари

коментари