Ова се најактуелните принтови

Некои од нив веќе долго владеат со модната сцена,но кога се работи за принтовите на облеката, најчесто трендовите секогаш „играат на безбедно“ па затоа сигурни сме дека дека дел од нив веќе ги имате во вашата гардероба.

Пругастиот принт веќе неколку сезони е еден од најтурбулентните трендови кој пред неколку години доби вртоглава популарност . Кратко потоа беше симнат од тронот но повторно успеа да се врати на врвот а оваа топла сезона тој повторно е еден од најобожаваните. Цветниот принт никогаш не излегува од мода како и точкестиот па затоа со сигурност можеме да ви потврдиме дека тоа ќе остане така уште долго, додека ѕвездениот принт дојде сосема неочекувано и беше позитивно прифатен од трендсетерките. Ви ги претставуваме најактуелните принтови за оваа сезона.

1. ПРУГИ

2.ТОЧКИ

3.ЅВЕЗДИ

4.ЦВЕТЕН ПРИНТ
Коментари

коментари