Ова се најдобрите тетоважи на граден кош за жени кои досега сме ги виделе

Женските гради се дел од телото на секоја жена кој треба да се истакне. Па кога ќе се украсат со соодветна тетоважа, резултатот е генијален.

Некогаш се сметаше дека тетоважите на гради делуваат многу евтино (на пример оние со кучешки шепи на градите), но потоа тетоважа на градите направи Ријана и сосема го промени погледот на тетовирање на овој дел од телото. Тетоважата не мора да биде буквално на градите, може да биде помеѓу или под нив. Доколку посакувате тетоважа на овој дел од телото подгответе се за болка, но сепак ќе вреди. Ова се некои од најинтересните тетоважи на гради кои ги пронајдовме. Погледнете, можеби ќе ја здогледате совршената за вас.

  1. Слатка тетоважа

2. Хипстерски тетоважи

3. Природа

4. Кул

5. Тренд

6. Уметнички слики
Коментари

коментари