Ова се пилатес вежби за почетници (ВИДЕО)

Колку време помина откако последен пат сте вежбале во фитнес сала или теретатана? Дали сакате да ја зголемите флексибилноста и да го зајакнете телото?

Доколку одговорот на овие прашања е позитивен, тогаш навистина е време да започнете со пилатес вежби. Тие се навистина добар начин да ја постигнете вашата цел. Многу е важно на почеток да не се форсирате многу со вежбање.

Погледнете го видеото со почетнички пилатес вежби, за кои потребно ви е само место и простирка за вежбање.
Коментари

коментари