Оваа боја ќе доминира на свадбите во 2018 година

Свадбата е посебен ден за секоја невеста и младоженец. Тие посебнно внимание обрнуваат на раскошната венчаница, аксесоарите, невестинската торта, како и нa декорациите на масите. 

Годинава Pantone ја прогласи бојата „Nostalgia Rose“ за боја која ќе доминира на свадбите во 2018 година, особено за фустаните на девериците.

Оваа розова нијанса е нежна и дава пригушена естетика со нота на возбуда и изгледа одлично.

 

 
Коментари

коментари