Оваа есен носиме КАФЕАВА во сите нијанси

Кафеавата боја е бојата на есента а токму сега ќе ја носиме во сите можни нијанси.

Моментално еден од најголемите хит трендови е комбинкрањето на различните кафеави нијанси во една комбинација. Помеѓу хит парчињата се јакните и палтата во боја на мед, широките панталони со висок струк, и здолништата од кадифе кои се абсолутнo must-have парче.
Коментари

коментари