Овие додатоци ќе ви овозможат да имете потопол зимски секс

Многу жени лесно се чувстваат посекси кога надвор грее сонце и кога носат помалку облека на себе. За други, ниските температури во текот на зимата може многу да влијаат врз сексуалниот живот. 

Сепак, пстојат одредени сексуални трикови кои ќе ви помогнат да се впуштите во највозбудливиот секс во зимската сезона.

Облечете топли, меки чорапи

Во текот на зимата може да носите неколку пара топли чорапи, доколенки, а вашите стапала ќе ви помогнат полесно да дојдете до оргазам.

Запалете многу свеќички 

Запалете многу свеќички за да ја направите атмосферата поромантична.

Пијте топол чај

Пред сексот, препорачливо е да се напиете топол чај со вкус на нане или пеперминт. Вкусот на пеперминт на вашите усни ќе остави силен впечаток врз вашиот партнер.

Намачкајте го телото со мирисливо масло

Топлото масло делува смирувачки врз телото, создава чувство на топлина и има неверојатен мирис. Пружите му миризлива масажа на вашиот партнер, која ќе е одведе до неверојатно сексуално искуство.

Поза „лажица“

Најдобар начин да ја почувствувате топлината на телата е со позата „лажичка“.

 
Коментари

коментари