Овие фотогафии говорат дека Кери и Саманта не се поднесуваат

Една фотографија означува илјада зборови, a тоа го говорат и фотографиите од снимањето на вториот дел на филмот “Sex and the City”.

Од драматичните фотографии од расправијата од Сара Џесика Паркер и Ким Картал можеме да забележиме дека двете актерки очигледно не се поднесуваат.

Фотографиите дури сега беа објавени, откако Ким Катрал пред неколку ја обвини Сара Џесика Паркер дека „ја користи смртта на нејзиниот брат како трагедија врз база на која сака да остави добар впечаток.“

 
Коментари

коментари