Овие модели докажаа дека уникатноста секогаш се вреднува

Пред неколку години, беше речиси невозможно да се верува дека девојка со фацијални несовршености може да биде топ модел, но ситуацијата е нагло променета. Овие денови, фотограферите вообичаено преферираат модели кои немаат симетрично лице.

Дафни Гроенвелд

Јулија Цимер

Лиза Останина

Иса Лиш

Лаура ОГрејди

Сиера Скај

Магдалена Фраковијак

Дамарис Годри

Линдзи Виксон

Алекс Век

Кели Митендорф

Икелин Стејнџ

Есмералда Рејнолдс

Моли Бер

Лили МекМенами
Коментари

коментари