Овие музички хитови ќе наполнат 20 години во 2018 година (ВИДЕО)

Далечната 1998 беше година кога започна успехот на многу бендови и групиte со девојки. Многу фактори имаа влијание на популарноста на овие хитови.

Оваа година сите тие песни кои беа големи хитов ќе наполнат 20 години. Да се потсетиме на нив.

„Spice Up Your Life“ – Spice Girls

„All My Life“ – KC and Jojo

„Candle in the Wind“ – Elton John

 „Everybody (Backstreet’s Back)“ – Backstreet Boys

„Truly Madly Deeply“ – Savage Garden

„…Baby One More Time“ – Britney Spears

„La Copa de la Vida“ – Ricky Martin

„You’re Still the One“ – Shania Twain

 „I Don’t Want to Miss a Thing“ – Aerosmith

 „This Kiss“ – Faith Hill
Коментари

коментари