Oвие правила треба да ги почитувате при посета на стриптиз клуб

Работата како стриптизета или стриптизер не треба да се потценува. Многу луѓе на овој начин заработуваат за живот. 

Постојат неколку правила кои треба да ги почитувате доколку посетите стриптиз клуб:

Во тие локали некој заработува за живот, па без разлика дали го оправдувате тоа или не, потребно е да ја задржите културата.

Не се обидувајте да имате секс со стриптизетата/стриптизерот. Не ја мешајте нивната професија со проституција. Тие имаат за цел да ве забавуваат, а не да имаат секс со вас.

Немој да бидете перверзни. Тие ја работат својата работа и се обидуваат да заработат пари за живот, без разлика дали вие го оправдувате начинот или не.

Ако имате фетиш платете плус. Доколку сакате некоја специјална изведба со лисици, пердуви или имате некој друг фетиш, прво прашајте за согласност, а потоа платете дополнителна сума за оваа изведба.

Покажете почит. Не ги третирајте вработените во стриптиз клубот како да се отпадоци.

Не доживувајте оргазам во панталони. Обидете се да ја контролирате возбудата. На пример, испијте пијалак, а потоа продолжете со забава.

 
Коментари

коментари