Овие „жртви“ ви се потребни за одлична фотографија на Инстаграм која ќе собере многу лајкови?

Сите обожаваме да споделуваме фотографии на  Инстаграм и на Фејсбук. Секојдневата борба за лајкови продолжува да не прогонува. За лајк потребна е совршенa фотографија.

Но, некога сте се прашале колку „жртви“ се претрпени само за нозете да ви изгледаат подолго или пак позадината да делува како да сте на некое ексклузивно место?

Доколку сакате да знаете како изгледаат тие жртви, погледнете ги фотографиите.

 
Коментари

коментари