Oвој пијалак ќе биде хит во 2018

За љубителите на здравата храна, авокадото и виолетовите супер плодови доминираа на листата на најздрави намирници за 2017-та.

Во новата година, луѓето ќе се опседнат со поинаков пијалак.Во 2018 година кафето со печурки ќе биде голем хит.

Звучи бизарно, но навистина се работи за кафе со печурки.  Печурките беа прогласени како храна која успешно се бори против деменција, поради што оваа година го добија статусот на суперхрана.
Коментари

коментари