Овој тренд наскоро ќе биде насекаде

kurt-geiger-fall-winter-2016-campaign05

Кога сите модни куќи од Saint Laurent и Gucii до Zara и Topshop – во своите колекции го претставија овој модел тогаш знаеме дека на повидок е нов тренд. Тоа се чизмите на платформа кои се враќаат на големата врата..

laura-bailey-vetements-platform-boots taylor-swift-vetements-platform-boots

 
Коментари

коментари