Папагали што даваат бакнежи и кажуваат „Те сакам“ (ВИДЕО)

П

апагалите се фасцинантни животни, имаат неверојатна можност да научат зборови и фрази кои им ги кажува човекот.

Ова преслатко видео е од два папагали кои делат бакнежи и кажуваат „I love you“.

 

Следете ја среќата на инстаграм. 
Коментари

коментари