ВИДЕО: Борба на две жени за едно паркинг место

И токму кога изгледаше дека нема решение на проблемот и дека мечот ќе заврши со реми, девојката со пежото покажа класа.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=q6YwHwWWigI[/tube]
Коментари

коментари