Петар Ниновски: Никогаш нема да започнам бизнис без партнер!

Во Македонија има навистина голем број млади успешни луѓе кои прават нешто интересно во својот живот. Петар е еден од нив. Погледнете го разговорот на Кика со Петар Ниновски, еден од основачите на Brainster, кој раскажува како успеа неговата стартап приказна.
Коментари

коментари