Пит бул со најсмешна насмевка (ВИДЕО)

Иако пит булот изгледа како страшно куче, овој може да ве исплаши само со неговата насмевка. 

Да, и кучињата се смеат, а како тоа го прави овој пит бул погледнете во видеото.
Коментари

коментари