Погледнете ги фотографиите од најитимните моменти на паровите

Рокси Ерве е 27 годишна фотографка од Париз која обожава да фотографира необични моменти, како на пример, интимните моменти на паровите.

Така, минатата година еден пар ја замолил да ги да фотографира во кревет, на што таа се сосласила. Серијалот кој ги прикажува разните фази на интимност ги нарекла „Љубовници“.

Со овие фотографии таа сака да покаже дека сите сме слични во моментите на интимност, без разлика дали имаме 20 или 85 години, дали сме со еден или со повеќе љубовници.
Коментари

коментари