Погледнете го трејлерот за филмот Every day (ВИДЕО)

“Every day” е филм кој ќе може да го гледаме во кината на 23-ти февруари оваа година. Во филмот се зборува за невообичаена приказна која раскажува за личност која секое утро кога ќе се разбуди се буди во друго тело.

Ријанен се обидува да се поврзе со ликот  „А“ кој всушност е ликот кој се буди секој ден во ново тело. Чувствувајќи неспоредлива врска помеѓу овие два лика, тие секојдневно се обидуваат да се најдат еден со друг, не знаејќи што ќе донесе следниот ден.

Филмот е во режија на Мајкл Сисај, а во главните улоги ќе ги гледаме и Анжури Рајс, Овен Тиг, Марија Бело, Јакоб Баталон и многу други.

Погледнете го трејлерот.
Коментари

коментари